|
|
23.07.09 11:09 by admin | |
Для приготування пива Батуринського взяти:
2,5 кг сухих стиглих ягід ялівця, 8 кг житнього солоду, 80 г сухих яблук або груш, краще дичок. Солод налити...
|
23.07.09 11:08 by admin | |
Для приготування квасу Запорозького взяти:
В барилі з 50 л окропу обварюють 7 кг житніх сухарів і настоюють протягом 8 годин. Після цього чистий сиріве...
|
23.07.09 11:07 by admin | |
Для приготування варенухи беруть: Промиті яблука, вишні, груші і сливи кладуїь в окремі посудини, заливають горілкою І насїоюють 5- 6 годин. |
|
Переглядів: 4637, Коментарів : 0 |
Спотикач із ягід
|
23.07.09 11:07 by admin |
Для приготування спотикача беруть:
1 кг журавлини, малини або смородини перебирають, миють, роздавлюють ягоди ложкою, кладуть в мішечок і дають стекти ...
|
|
Переглядів: 346, Коментарів : 0 |
Вишнівка гетьманська
|
23.07.09 11:06 by admin |
Для приготування гетьманської вишнівки беруть:
Засипають 0,75 бутля стиглими вишнями, половину яких всипають з кісточками, а з другої половини видаляют...
|
|
Переглядів: 1907, Коментарів : 0 |
Тертуха гетьманська
|
23.07.09 11:05 by admin |
Для приготування гетьманської тертухи беруть:
Перебирають СТИГЛІ суниці, насипають їх в емальовану каструлю шарами, пересипаючи кожний цукром. Щільно н...
|
|
Переглядів: 2051, Коментарів : 0 |
Остання новина:
Галерея:
Остання стаття:
Зараз на форумі:
<Моніторинг тем>
Рекламні матеріали:
Повне або часткове використання матеріалів проекту дозволяється за умов прямого та відкритого посилання.
Редактор проекту
: Котик Олександр
Дизайн та розробка
: Шелест Ярослав
CMS
: Б. Олександр
Sich.in.ua © 2009
Душу - Богу | ||
Тіло - Україні | ||
А честь - нікому |