| 23.07.09 11:09 by admin | Для приготування пива Запорозького візміть:
100 г хмелю, добре розтертого з борошном і 3 склянками цукру, заливають9-10 л окропу, дають нас...
|
Переглядів: 260, Коментарів: 0 |
|
|
| 23.07.09 11:09 by admin | Для приготування пива Батуринського взяти:
2,5 кг сухих стиглих ягід ялівця, 8 кг житнього солоду, 80 г сухих яблук або груш, краще дичок. Солод налити...
|
Переглядів: 4277, Коментарів: 0 |
|
|
| 23.07.09 11:08 by admin | Для приготування квасу Запорозького взяти:
В барилі з 50 л окропу обварюють 7 кг житніх сухарів і настоюють протягом 8 годин. Після цього чистий сиріве...
|
Переглядів: 59, Коментарів: 0 |
|
|
| 23.07.09 11:07 by admin | Для приготування варенухи беруть:
Промиті яблука, вишні, груші і сливи кладуїь в окремі посудини, заливають горілкою І насїоюють 5- 6 годин. |
Переглядів: 4686, Коментарів: 0 |
|
|
| 23.07.09 11:07 by admin | Для приготування спотикача беруть:
1 кг журавлини, малини або смородини перебирають, миють, роздавлюють ягоди ложкою, кладуть в мішечок і дають стекти ...
|
Переглядів: 360, Коментарів: 0 |
|
|
| 23.07.09 11:06 by admin | Для приготування гетьманської вишнівки беруть:
Засипають 0,75 бутля стиглими вишнями, половину яких всипають з кісточками, а з другої половини видаляют...
|
Переглядів: 1916, Коментарів: 0 |
|
|
| 23.07.09 11:05 by admin | Для приготування гетьманської тертухи беруть:
Перебирають СТИГЛІ суниці, насипають їх в емальовану каструлю шарами, пересипаючи кожний цукром. Щільно н...
|
Переглядів: 2061, Коментарів: 0 |
|
|